Met slechts een handvol kengetallen uw hele business in het oog houden. Dat kan.

 

De Business Intelligence (BI) oplossingen bieden u alle mogelijkheden om key performance indicatoren en scorecardrapportages te definiëren in de vorm die u het meest overzichtelijk en het meest informatief vindt.

Maar ook operationele rapportages die gebaseerd zijn op een ERP, HRM- of Financieel systeem zijn eenvoudig te realiseren.

 

Voor managementrapportages kunt u brondata vanuit meerdere systemen (evt. ook Excel of tekstfiles) en meerdere bedrijfsonderdelen, over langere tijd bundelen. Zo kunt u de ontwikkelingen volgen van strategisch belangrijke kengetallen, van key performance indicatoren en trends.

 

Een BI oplossing biedt gebruikers de keuze uit alle denkbare rapporten en analyses, gepresenteerd in velerlei vormen. Bijvoorbeeld een dashboard met grafieken, tabellen, geografische kaarten, Gauge meters, waarschuwingslichten. En vanuit geaggregeerde rapportages kan doorgeklikt worden naar detailgegevens.

 

Een BI oplossing is probleemloos uitbreidbaar en uiterst flexibel. Ze kan dus stap voor stap worden ingevoerd en levert al na korte tijd tastbare resultaten op.

 

IN CONTROL kan u daarbij door jarenlange ervaring uitstekend adviseren en helpen.

   Home    |    Diensten    |    Klanten    |    Contact
Rossinistraat 131
7442 GX Nijverdal
06 - 239 216 87
info@bi-in-control.nl
Ontwerp en uitvoering: ©2008 liesbos-webdesign